Mere kvalitet i parforholdet

Hos Parpraksis hjælper vi jer med at se på den måde, som I spiller sammen på. I får en større bevidsthed om, hvor jeres samspil bidrager positivt, og hvor det modarbejder det, som I rent faktisk ønsker. 

Som par udvikler man bestemte mønstre, som påvirker den måde, man taler og er sammen på. Terapien giver jer en større indsigt i jeres interaktionsmønstre, så I kan sætte fokus på de greb, som I skal bruge for at undgå, at disse mønstre bliver destruktive og kommer til at styre jer på en uhensigtsmæssig måde. I forløbet får I støtte til at få værdsætte jeres forskelle, så energien i forholdet kan bruges optimalt.

Hjælp til parforholdet

Gennem terapien får I et større kendskab til hinandens verdener – noget, som ofte er svært at finde tid til i en travl hverdag. Hvad drømmer I om – sammen og hver for sig? Selv om I tænker, at I kender hinanden godt, udvikler I jer hele tiden, og det giver derfor god mening at stoppe op fra tid til anden og tale sammen og lytte. På den måde får I større kendskab til og forståelse for det, der fylder, og det, som I ønsker for jeres forhold. 

Parpraksis tilbyder:

Parterapi Ã…rhus

Parpraksis

Resonans
Frederiksgade 74 E 1.th
8000 Aarhus

Parterapi Ã…rhus

Jeppe Budde

Psykolog og parterapeut
jeppe@parpraksis.dk
+45 26 23 28 90

Parterapi Ã…rhus

Trine Marie Madsen

Par- og familieterapeut
trine@parpraksis.dk
+45 20 16 67 64