Et godt samarbejde efter bruddet

Hos Parpraksis har vi mange års erfaring med at hjælpe familier med at leve sammen og hver for sig. Er I gået fra hinanden, hjælper vi jer med at udvikle et konstruktivt samarbejde efter skilsmissen omkring jeres fælles børn – at se og tage børnenes bedste alvorligt.

Parterapi efter et brud er en investering i børnenes fremtid. For efter en skilsmisse, når man er følelsesmæssigt ramt, kan det være vanskeligt at holde børnenes behov for øje. Når det gælder skilsmisse og børn, kommer børnene ofte i loyalitetskonflikter, som går ud over deres trivsel. I samtalerne får I støtte til at sætte børnenes perspektiv forrest. Terapeuten skaber et neutralt rum og sætter en klar struktur for samtalen, hvor I begge får taleret, og hvor der er tid til at lytte. Det er terapeutens ansvar, at dialogen føres tilbage i et konstruktiv spor.

Skilsmisse og børn

Efter et langt liv sammen er der typisk fælles ”zoner” overalt – venner, familie, bopæl osv. Det kan være en stor udfordring at skulle bevæge sig over i sin egen zone, væk fra alt det fælles. Gennem parterapien kan I også få hjælp til at lukke jeres fælles zoner ordentligt ned og finde jeres egne, nye ståsteder. Til gavn for jer selv og jeres børn.

 

Parterapi Ã…rhus

Parpraksis

Resonans
Frederiksgade 74 E 1.th
8000 Aarhus

Parterapi Ã…rhus

Jeppe Budde

Psykolog og parterapeut
jeppe@parpraksis.dk
+45 26 23 28 90

Parterapi Ã…rhus

Trine Marie Madsen

Par- og familieterapeut
trine@parpraksis.dk
+45 20 16 67 64