Afklaring af parforholdet

Hos Parpraksis ser vi det som vores opgave at hjælpe jer med at skabe større bevidsthed i parforholdet og få et realistisk billede af jeres forhold. 

Terapien sætter rammen for en struktureret samtale. Parforhold i krise oplever ofte, at samtalen løber løbsk, og at man lynhurtigt begynder at skændes. Ved at sætte en ramme, der kan gøre, at de opildnede følelser lægger sig, er det nemmere for jer at få overblik over, hvor I var, og hvordan I nu er havnet i en krise. Terapeuten tager ansvar for, at begge parter får taletid, så I kan se tingene med større klarhed, skrælle det destruktive fra og zoome ind på det vigtige.

Parforhold i krise

Gennem parterapien bliver begge parter tydeligere på sig selv: Det, I hver især står for, jeres individuelle værdier og ønsker. Har I lyst til at være de personer, som I er i forholdet? Er det de samme ting, I drømmer om og håber på? Er der noget, som skal ændres, for at I kan være i forholdet? Ved at I bliver tydeligere på jer selv, bliver det også tydeligere, om forholdet fremadrettet kan bære. Kort sagt, terapien kan støtte jer i at træffe de rigtige valg. 

Parterapi Ã…rhus

Parpraksis

Resonans
Frederiksgade 74 E 1.th
8000 Aarhus

Parterapi Ã…rhus

Jeppe Budde

Psykolog og parterapeut
jeppe@parpraksis.dk
+45 26 23 28 90

Parterapi Ã…rhus

Trine Marie Madsen

Par- og familieterapeut
trine@parpraksis.dk
+45 20 16 67 64