Om Parpraksis

Parpraksis er en del af praksisfællesskabet Resonans - center for undervisning, supervision og terapi. I finder os i hjertet af Aarhus i en hyggelig nyrenoveret lejlighed med højt til loftet. Når du og din partner kommer ind i klinikken, behøver I ikke at melde jeres ankomst. I sætter jer bare i venteværelset og venter til, terapeuten kommer og henter jer.

Parpraksis består af to erfarne parterapeuter, Jeppe Budde og Trine Marie Madsen. I vælger selv, hvem I ønsker at gå hos.

 

Jeppe Budde

Jeppe er psykolog og parterapeut og har beskæftiget sig med psykoterapi siden 2001.

Uddannelse: Jeppe er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet, musikterapeut BA fra Aalborg universitet, og certificeret bioeksistentiel psykoterapeut fra Sensetik Instituttet. Han har en lang række forskellige efteruddannelser, herunder en uddannelse som Imago-parterapeut, og en 4-årig familieterapeutisk efteruddannelse fra Kempler Instituttet.

Erfaring: Jeppe har gennem mange år arbejdet med sårbare familier, blandt andet som ansat på døgninstitutionen Bakkevej, og i Dialog Mod Vold. Han er fast underviser på Systemisk Institut for Familieterapi, i fagene udviklingspsykologi og mindfulness. Endvidere har han gennem de sidste 20 år beskæftiget sig intensivt med træning af opmærksomhed og bevidst nærvær og lavede i 2010 den første dansksprogede mindfulness-app, iMindfulness.

Medlem af Psykologforeningen og autoriseret af Dansk Psykolognævn.

 

Trine Marie Madsen

Trine er par- og familieterapeut og er samtidig indehaver og uddannelsesleder af S.I.F.- Systemisk Institut for Familieterapi. Hun underviser på S.I.F på den 4-årige par- og familieterapeutuddannelse og på Supervisoruddannelsen.

Uddannelse: Trine er uddannet socialrådgiver og par- og familieterapeut og har syv års efteruddannelse i systemisk og narrativ metode fra Dispuk og S.I.F. Derudover har hun bl.a. en etårig efteruddannelse i mentaliseringsbaseret terapi fra The Marlborough Family Centre i London og en traumeuddannelse.

Erfaring: Trine har stor terapeutisk erfaring fra arbejdet med par og familier. Hun har været med til at udvikle børneprojektet i Dialog Mod Vold, hvor hun også har ledet grupper med børn og og sideløbende haft parterapi med forældrene. Trine har endvidere arbejdet i et familiehus, hvor hun bl.a. har stået for udviklingen af et mentaliseringsbaseret flerfamilieterapeutisk tilbud. Hun har arbejdet med personaletræning og supervision gennem en årrække på en lang række institutioner og behandlingssteder og har mange års erfaring med at arbejde med psykiske traumer.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Parterapi Ã…rhus

Parpraksis

Resonans
Frederiksgade 74 E 1.th
8000 Aarhus

Parterapi Ã…rhus

Jeppe Budde

Psykolog og parterapeut
jeppe@parpraksis.dk
+45 26 23 28 90

Parterapi Ã…rhus

Trine Marie Madsen

Par- og familieterapeut
trine@parpraksis.dk
+45 20 16 67 64